;

MEB Hocam Daima Öğretmenlerin Yanında!

 

MEBhocam.com Kimdir?

mebhocam.com olarak amacımız öğretmenlerin hem güncel MEB ve eğitim haberlerini takip edebilmesi hem de bilim ve teknoloji sanat tarih kültür edebiyat gibi alanlarda özgün ve kaliteli içeriklerle okuyucularımız bilgilendirmek.

mebhocam.com sadece öğretmenlerin değil diğer memur kesimlerinde takip ettiği bir platform olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Kısaca Yazarlarımızı Tanıyalım

Öncelikle yazarlar sayfamıza şuradan ulaşabilirsiniz.https://mebhocam.com/yazarlar-site/ 

Şu an üyelik açık olduğu için her üye olan yazısı olsa da olmasa da yazarlar sayfasında görünecektir. Üyelik kapandığı zaman tekrar güncellenecektir.

Site kurucumuz ve finansmanımız Ali GÖNCÜ: 30 yıllık sınıf öğretmen olan Ali Göncü, tecrübelerini aktarabilmek ve yazılarını yazabilmek için Kasım 2021 tarihinde mebhocam.com’u açmıştır.

Nur Akkaya: Nur Akkaya bilişim teknoloji öğretmeni olup, sitemizin ana yazarlarından biri olmuştur.

Ali Ertekin: sitemize sağladığı teknik ve haber katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Murat Kırdalı: Yıllarca sendikacılık yapmış olan Murat Kırdalı, deneyim ve tecrübelerini aktarabileceği platform olarak Mebhocam’ı tercih etti.

Siteye Üye Olan Her Öğretmen Yazar Olabilir!

Eğer sizlerin de yazacak konularınız, fikirleriniz, haberleştirmek istediğiniz hususlar olursa hiç çekinmeden üye olup https://www.mebhocam.com/wp-admin sayfasından giriş yaparak yazılarınızı dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. Yazılarınız editörler tarafından incelenip yayınlanacaktır.

Üyelik için sitenin sağ üst köşesinde bulunan profil resmine tıklayınız. Kayıt ol butonuna basıp bilgileri doldurun. Üyeliğiniz oluşturulmuş olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder